רנולה תת לשונית לילד בן 6

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

06/08/2017 | 23:21 | מאת: אור

היי לבני בן ה6 יצא לפני חודשיים רנולה תת לשונית שמתנפחת מדי פעם זה לא כואב לו א א ג אמר שניתן להוציא רק בניתוח רציתי לשאול האם חייב ניתוח? והאם אין סיכון?

07/08/2017 | 11:56 | מאת: ד"ר הילה קליין

בכל ניתוח ישנו סיכון. מומלץ להוציא את הרנולה כיוון שלבד לא תחלוף.( ראי תשובתי אחת מלמטה לאם עם ילד בן שנתיים) המלצה לבצע את הניתוח בשילוב אנדוסוקפ על מנת להקטין פגיעה בצינוריות בלוטות הרוק הסמוכות . בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

07/08/2017 | 12:36 | מאת: אור

היי תודה על התשובה המהירה האם יש אפשרות לעשות ניתוח לייזר? ואם כן איפה?

21/08/2017 | 04:33 | מאת: דר הילה קליין

החשיבות היא לבצע ניתוח בשילוב אנדוסקופ. לאו דווקא ליזר יפתור את הבעיה. ניתן לפנות למומחה/ית כירורגית פה ולסת עם הכשרה נוספת לניתוחים אנדוסקופים של בלוטןת הרוק. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות