כאב מטריד בחניכיים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

27/05/2005 | 22:58 | מאת: מיכלי

שלום רב ! בעיתי היא :יש לי כבר זמן מה כאב מטריד מתחת לשן שתומכת גשר. רופא השינים הסיר את הגשר,והתחיל טיפול שורש שם. ("הרג" את העצב) אלא שאחרי כמה ימים חזרו אותם הכאבים בלי קשר לטיפול. מיקום בכאב הוא בחניכיים ולא בשן עצמה. הכאב כאילו בבסיס העצם בצילום לא ראו שום דבר. מה לעשות ????? תודה מראש.

29/05/2005 | 10:00 | מאת: ד"ר מיכה פלד

למיכל ייתכן וישנה עדיין דלקת בקצה השורש , ייתכן ויש צורך במעקב בלבד והעניין יחלוף וייתכן שיש לחזור על ניקוי השן. במידה ואין שיפור ניתן לפנות להתייעצות עם מומחה לטיפולי שורש. בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות