נפיחות מצד שמאל של הלשון- לאחר טיפול חניכיים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

16/06/2017 | 06:14 | מאת: ירון

עברתי טיפול חניכיים, עקב נסיגת עצם לאחר השתלת שיניים בוצעו לפני 3 שנים. הטיפול היה ב 2 השיניים התחתונות למטה מצד שמאל למחרת הטיפול התנפחו החניכיים ומתחת ללשון- הרופא שיניים נתן לי אנטיביוטיקה+שטיפת פה, יומיים לאחר מכן הנפיחות בחניכיים יורדת ומתחת ללשון בדיוק ההיפך- הנפיחות מתגברת והגיעה מסוף חלל הפה עד אמצע הפה- מה המלצתך? תודה רבה ירון

18/06/2017 | 07:39 | מאת: ד"ר הילה קליין

ירון שלום ייתכן ומדובר בתהליך זיהומי בעקבות הטיפול , או בנפיחות פוסט אופרטיבית , תתכן אף פגיעה בבלוטות הרוק שמתחת ללשון. במידה ואין שיפור במצבך לאחר טיפול אנטיביוטי או החמרה. פנה לייעוץ כירורג/ית פה ולסת. במידה והנפיחות גדולה מאד פנה למיון. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות