שקע ונפיחות בשפה התחתונה מנשיכה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

15/06/2017 | 08:44 | מאת: אור

כתוצאה מנשיכת שפה תחתונה נוצרה מעין סוג של אפטה גדולה ומסביבה נפיחות, שעל פי מספר רופאי שיניים הייתה אמורה לעבור לאחר תקופה של שלושה שבועות. היום לאחר שלושה וחצי שבועות האפטה נרפאה אך נשאר מאין שקע קטן (כביכול נראה כאילו "חסר עור") שלא נסגר, ומסביבה נפיחות בולטת. האם הוא אמור להיסגר והאם הנפיחות תרד? יש לציין כי במהלך השבוע האחרון המצב נראה אותו דבר בדיוק. לגיטימי ששלב ההירפאות הפצע באופן הסופי שלו ייקח המון זמן ויראה כאילו השקע לא נסגר והנפיחות לא יורדת? מלחיץ אותי לי שהנפיחות תשאר.

18/06/2017 | 07:35 | מאת: ד"ר הילה קליין

סביר להניח שהשפה תחזור למראה התקין. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות