בעיית סגר / מנשך

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

23/05/2005 | 00:55 | מאת: סיון

אני בת 31. בצעירותי עברתי טיפול אורטודנתי ליישור הלסתות (הלסת העליונה בלטה קדימה). מגיל צעיר אני חורקת בשיני בלילה. בשנים האחרונות שמתי לב כי יש תזוזה שמאלה של הלסת התחתונה ו/או ימינה של העליונה. בחודשים האחרונים מופיעים לי לעיתים "קנקים" (במפרקי הלסת?) בעת אכילה. הבעיה הפכה להיות מאסטתית בלבד לבעיה מוחשית. האם כל התופעות קשורות? למה זה קורה? האם עלי לעבור ניתוח?

29/05/2005 | 09:08 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לסיוון שלום כדאי להבדק במרפאת מפרקי לסת , ייתכן והבעיה מקורה בסגר של השיניים המשפיע על המפרקים. לאחר הערכת מקור הבעיה ניתן יהיה להציע פיתרון טיפולי בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות