נפיחות בצד שמאלי של הפנים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

15/05/2017 | 21:02 | מאת: סאם

שלום יש לי שאלה ... אני כבר מעל לשנה יש לי אי סימטריה בפנים הצד השמאלי נפוח קצת לפני כמה חודשים התנפח לי הצד השמאלי ורופא המשפחה אמר לי לקחת אנטיביוטיקה למשך שבוע וזה עזר לי הנפיחות נעלמה אחרי חצי שנה התנפח שוב ואחרי יום נעלמה הנפיחות .... עכשיו אין נפיחות משמעותית אבל עדיין יש לי נפיחות וזה כבר מעל שנה הנפיחות הזו ... אני מרגיש סוג של לחץ באזור מפרק הלסת צד שמאל מה זה יכול להיות ...

18/05/2017 | 09:33 | מאת: ד"ר הילה קליין

נפיחות שמשתפרת עם מתן אנטיביוטיקה עשוייה להעיד על הליך דלקתי. ייתכן ומדובר בחסימה של בלוטת הרוק. מומלץ לבצע הדמיית US לאזור בלוטות הרוק הגדולות ולהגיע לייעוץ בברכה, בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות