שפתיים סדוקות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

20/05/2005 | 18:16 | מאת: נור

אני בת 55 מכמה חודשים אני סובלת משפתיים סדוקות בצורה מכאיבה לפעמים אני לא יכולה לפתוח הפה הרופאים לא נותנים סיבה אחת לזה עשיתי בדיקות דם הכל תקים לפעמים כשאני משפשפת זה מכאיב שמתי כמה משחות והכל לא עזר רציתי לשאול מה יכולה להיות הסיבה למה שיש לי מה אני צריכה לעשות

29/05/2005 | 10:15 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לנור יובש של שפתיים ושפתיים סדוקות יכולות לנבוע ממצב של יובש כללי בפה ונסיון של הרטבת השפתיים עם הלשון וגרימה ליובש. ייתכן גם מחשיפה ממושכת לשמש. נסי להזכר האם נחשפת לאיזשהו חומר חדש או אפילו סוג חדש של מזון... מכל מקום אם אין הטבה לאחר שימוש במשחות כדאי לפנות להתייעצות במרפאות פה ולסת או מרפאו עור. בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות