לחי ימין ועצם צידית ארובה ימין

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

03/04/2017 | 14:58 | מאת: יוסי

אוף נמאס לי, בילדות היו לי 2 חבלות: 1.אבן לעצם הצידית של ארובת ימין 2.כדורגל לאזור עצם הזיגומה בימין לאחר בדיקות וצילומים אצל שלל רופאים פה ולסת ואוקולופלסטיקאי, טוענים שבצילום לא רואים שבר או אסימטריה רבה שמצריכה ניתוח. יש לי ממש שקע בלחי ימין לעומת שמאל, בעקבות זאת אישון עין ימין טיפה נמוך מעין שמאל ובוודאות הפגיעה של האבן גרמה לעצם להדחק פנימה ומפה נוצרה הרטרקציה, בגלל שמבנה העין עגול יותר לאחר הפגיעה. כנראה היה שברים שהתאחו ולכן לא רואים וגם החבלה ישנה. אני אובד עצות

19/04/2017 | 07:06 | מאת: ד"ר הילה קליין

ישנן 2 אפשרויות 1. קבלת חוות דעת נוספת - ככלל כשאתה לא שלם עם האבחנה מומלץ לקבל עד 3 חוות דעת 2. לגבי השקה בלחי ניתן לשקול מילוי בהזרקה של ח היאלוראנית תלוי בסוג וגודל השקע - כדאי לקבל ייעוץ פלסטיקאי. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות