רייח רע לאחר עקירה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

17/05/2005 | 01:30 | מאת: אריק

לפני כשבועיים עברתי עקירה כירוגית של שן בינה העקירה עברה בהצלחה,אולם לאחר העקירה ועד היום יש לי רייח רע מהפה שמקורו ללא כל ספק ממקום העקירה וזאת משום שנפער שם ממש חלל פתוח כל מה שניסיתי (קיסמיי שיניים,חוט דנטאלי,מיי מלח) עלו בתהו מה עליי לעשות אולי יש צורך בסתימה של אותו המקום?! לתשובתך אודה.

29/05/2005 | 08:53 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לאריק שלום! אין צורך בכיסוי או סתימה על מקום העקירה. המקום יחלים ויסגר עם הזמן. עם זאת פנה לרופא השיניים על מנת לברר את מקור הריח. בברכה ד"ר מיכה פלד

15/02/2006 | 23:04 | מאת: adi

האם קיסמי שיניים מזיקים לשיניים במידה מסוימת

15/02/2006 | 23:06 | מאת: adi

האם קיסמי שיניים מזיקים לשיניים במידה מסוימת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות