אי נוחות מתחת ללשון ובגרון

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

23/03/2017 | 10:36 | מאת: מיכל

בת 37 יש לי אי נוחות מתחת ללשון ובגרון כבר חודשיים. רופא משפחה ואף אוזן גרון ראו המניגומה קטנה בחיבור של הלשון . עשיתי צילום פנרומי רופא שיניים לא רואה כלום . יש לי תור לרופא פה ולסת רק ביוני. האם צילום כזה יכול להראות גידולים בחלל הפה (לשון,חך,רצפת הפה) ? ומה עוד זה יכול להיות ? תודה .

24/03/2017 | 22:51 | מאת: שיר

רק ביוני??? ...תקבעי תור בכל בבית חולים ותקחי התחייבות - הם קובעים מקסימום לשבוע אחרי ונראה לי שאת צריכה מומחה לרפואת הפה תעשי אולטראסאונד

19/04/2017 | 06:50 | מאת: ד"ר הילה קליין

מיכל שלום נגעים או פתולוגיות באזור בית הבליעה / רצפת הפה והרקמה הרכה בדכ אינם נראים בפנורמי. יש לבצע בדיקה מקיפה אצל אאג בדכ כולל החדרת סיב אופטי להסתכלות טובה יותר במידת הנדרש. אי נוחות כזו עשויה לנבוע ממקור חלל הפה / בלוטות הרוק - בדיקת פה ולסת מאזור בית הבליעה - בדיקה מקיפה אאג ואף עשויה לנבוע מבעיות מערכת העיכול ולעיתים נדרשת בדיקת גסטרו בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות