גדילת עצם המפרק- מתי זה קורה?

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

18/03/2017 | 22:12 | מאת: מיכל

שלום קראתי באחד מהתשובות שלך על " גדילת יתר אבנורמלית של צד אחד של המפרק" מתי מצב כזה יכול לקרות ? האם זה קשור לגיל? האם בעייה בסגר שנוצרה לי יכולה להביא למצב כזה ? האם זה הפיך ומה הטיפול?- ניתוח קיצור.?

21/03/2017 | 10:21 | מאת: ד"ר הילה קליין

גדילה אבנורמלית של המפרק קורת בדכ בגיל הבגרות אך לא רק. התוצאה היא גדילה של צד אחד של הלסת סטיה של הסנטר לצד הנגדי והפרעה בסגר. אני לא יודעת איזו בעיה סגרית יש לך... בגדילת יתר של המפרק בדכ מקצרים את ראש המפרק שגדל אם הניתוח נעשה כבר בסיום הגדילה יהיה צורך בניתוח/ים נוספים וטיפול אורתודונטי ( יישור שיניים ) על מנת לקן א סמטריה והחזרת הסגר למצבו התקין. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות