בלוטה בצוואר

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

04/01/2004 | 15:42 | מאת: שלומית

לד"ר שלום רב, אחרי הלידה של אחותי גדלה לה בלוטה בצוואר שגדלה וגדלה וממנה שואבים לה הרופאים מדי פעם כדי להקטין אותה. כדי להסירה יש צורך בניתוח . כיום היא מאושפזת והייתי רוצה לדעת אם המקרה מוכר לך ואם כן אשמח לקבל פרטים על מנת לקבוע עמך יעוץ אישי בברכה שלומית

10/01/2004 | 19:41 | מאת: ד'ר לוינשטיין

שלום שלומית סליחה שאני עונה אבל ראיתי שלא קיבלת תשובה. לפי התאור שלך אחותך סובלת מבעיה שמקורה בעיה בשלב התפתחותי (עוברי)כלומר ביגלל סיבה כל שהיא בזמן ההריון של אמא קרה משהוא שגרם לבלותת התריס להשאר מחוברת ללשון זהוא פגם היתפתחותי נדיר. הדבר ידוע ראיתי מ'ס מקרים בעצמי ואני גם בטוח ב 100% שד'ר פלד ניתח כמה מקרים. אז עד שתקבלי תשובה הסירי דאגה מליבך. בהצלחה

11/01/2004 | 14:12 | מאת: שלומית

תודה רבה על תשובתך המהירה עזרת לי מאוד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות