שתל שעלה לחלל הסינוס ובניסיון להוציאו הורידו שני שצלים טובי

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

24/02/2017 | 22:31 | מאת: שתל בחלל הסינוס

ערב טוב , רציתי לשאול האם הוצאת שתל שעלה לחלל הסינוס צריך להעשות ע"י רופא שיניים רגיל או ע"י רופא מומחה לפה ולסת? תודה שרה פרי.

02/03/2017 | 13:50 | מאת: ד"ר הילה קליין

מומלץ לפנות למומחה/ית פה ולסת . בעל הנסיון להניתוחים בתוך הסינוס המקסילרי ובאזור ראש צוואר בכלל. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

18/03/2017 | 21:48 | מאת: מיכל

רק מומחה לפה ולסת או מומחה לחניכיים!! מלכתחילנ מומלץ היה לעשות את השתלים אצל המומחים לכך קורס שרופאים עושים להשתלות אינו מספיק כדי לבצע פעולות כירוגיות מורכבות בפה בביטחון מלא!! מעניין מי זה הרופא שעשה לך את זה ..!! עשית צילום CT לפני?

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות