שלפוחית שקופה בחלל הפה שלא כואבת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

20/02/2017 | 23:08 | מאת: דניאל

היי יצאה לי בימים האחרונים שלפוחית עם נוזל שקוף בפנים בצד שמאל של הפה על הצד הפנימי של הלחי. פעם ראשונה שמופיע לי דבר כזה אבל סובלת באופן תקופתי מאפטות השלפוחית לא כואבת רק מציקה הייתי שמחה לדעת מה הטיפול והסיבות לכך

21/02/2017 | 11:37 | מאת: ד"ר הילה קליין

דניאל שלום יכולות להיות מספר סיבות לשלפוחיות בחלל הפה החל מפגיעה מבלוטות רוק קטנו ברירית הפה ועד מחלות שונות הגורמות ליצירת שלפוחיות בפה. ככלל - פצע שלפוחית או כל נגע ברירית הפה שלא חולף מעצמו תוך 10 ימים או חוזר על עצמו מצריך בדיקת מומחה/ית פה ולסת. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות