שטף דם הולך וחוזר בלחי הפנימית

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

10/02/2017 | 12:29 | מאת: מיטל

שלום רב, במשך חודש יש לי שטף דם בלחי הפננימית, מגיע ליומיים ועובר לגמרי.. יכול להיות גם שבוע בלי כלום ולחזור.. זה בקו של השיניים, לרוב זה בצד שמאל אך גם בצד ימין זה לפעמים מופיע. הייתי אצל מומחה חנכיים מהקופה ומומחה פה ולסת מהקופה שניהם חושבים שמדובר בזה שאני נושכת , אבל לדעתי זה לא זה. קודם כל זה לא כואב, דבר שני אני לא מרגישה שאני נושכת את האזור. פה ולסת מהקופה שלח אותי לקבוע תור לרופא מומחה פה ולסת בבית חולים והתורים ארוכים. אני בלחץ היסטרי מזה.. ממה יכול להיות השטפי דם ההולכים וחוזרים..?? נעלמים כאילו כלום וחוזרים אחרי מספר ימים. תודה מראש, אני ממש בחרדות מזה..

21/02/2017 | 11:17 | מאת: ד"ר הילה קליין

תראי, רוב הסיכויים שמדובר בנשיכת הלחי. האם את נוטלת מדללי דם? אם כן אילו? אם עדיין את מודאגת כדאי לבצע בדיקת דם לתפקודי קרישה בקופח דרך רופא המשפחה שלך. לפני שאת מגיעה לבדיקה בבית החולים. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות