ציסטה בסינוס מקסילרי

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

05/01/2017 | 13:06 | מאת: עידן

שלום עשיתי בדיקת MRI מטרתה בדיקת טרשת נפוצה בעקבות נמלולים ביד וכאבי ראש. בסיכום התוצאות היה רשום: ציסטה בסינוס מקסילרי משני הצדדים במוח. צד ימין ציסטה גדולה ומשמאל קטנה, מה הפירוש של האבחנה הזו? האם זה מסוכן? האם זה גידול או שזה נפוץ ולא רציני? תודה

20/01/2017 | 15:53 | מאת: ד"ר הילה קליין

עידן שלום ציסטות ופוליפים הנם ממצאים נפוצים בסינוס המקסילרי אם מדובר בציסטה גדולה, לא תזיק בדיקה אצל א.א.ג. בדכ הממצאים שפירים. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות