העצב החמישי

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

09/05/2005 | 18:28 | מאת: קרן

שלום וברכה! לאבא שלי יש מזה שנה כאבים מעל העין השמאלית לאחר בדיקות אצל נוירולוגים שונים נאמר לו שהבעיה נובעת מהעצב החמישי. כתוצאה מכך הוא מאבד שיווי משקל כשכואב לו, הוא לא יכול לאכול או לשבת למשך זמן ממושך. אשמח אם אוכל לקבל מידע מה ניתן לעשות בנושא? או למי לפנות? בברכת חג עצמאות שמח

11/05/2005 | 13:50 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לקרן כאבים נוירלגים ( ממקור עצבי) ניתנים לידי טיפול תרופתי, הטיפולים ניתנים בד"כ על ידי נוירולוג או במרפאות לכאב. בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות