ניתוח הזזת לסתות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

08/05/2005 | 21:34 | מאת: בת 27

היי, אני רוצה לעבור ניתוח להזזת לסת עליונה קדימה ולסת תחתונה החוצה השאלה: האם ניתן לבצע ניתוח ללא "הכנה" ע"י גשר בשיניים כמה עולה ניתוח זה ? ( פחות או יותר ) למיטב ידעתי ניתן לבצע ניתוח זה רק באופן פרטי. לן כדאי לפנות?

08/05/2005 | 21:38 | מאת: מימי

אפשר לעשות ניתוח כזה גם בביח רגיל:איכלוב,רמבם...כל מקום שיש מח פה ולסת.

09/05/2005 | 16:39 | מאת: ד"ר מיכה פלד

שלום ניתוח אורתוגנטי לתיקון עמדת הלסתות בד"כ מחייב הכנה של טיפול אורתודונטי, לפעמים ניתן לבצע את הטיפול לאחר הניתוח. ישנם מקרים בהם קופ"ח מממנת את עלות הניתוח. כדאי לפנות למחלקה המשלבת טיפול כירורגי עם אורתודונטי. במידה ותרצי ייעוץ אנו במחלקת פה ולסת ברמב"ם נשמח לעמוד לרשותך בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות