לד"ר מיכה פלד - רוק צמיגי שוב - פרוט

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

04/01/2004 | 10:13 | מאת: דנה

אפרט קצת על הבעיה אולי תוכל לעזור לנו או להפנות אותנו לטיפול כי התיאשנו בעלי בן 39 לפני כשנה צד שמאל בפנים נרדם כמו הרדמה של רופא שיניים (באותה תקופה התחיל בעל בטיפולי שיניים בעיות שיניים רצניות כיום כל הלסת העליונה עם גשר זמני) עבר בדיקות מקיפות אצל ניאורלוג כולל צילומים של CT, MRI בדיקות דם הכל תקין חוץ מלחץ דם גבוה שהבנו שאן קשר לתופעה לפני כ-3 חודשים נוסף לכל הצרות התחיל הסיפור עם הרוק הצמיגי שמשגע אותו וגם מונע ממנו הרבה פעמים לדבר ההרגשה נוראית, נגשנו לרופא באוניברסיטה ת"א נתנה לנו עוד בדיקות דם והודיעה שהוא נמצא בדרגה 4 שהגרוע זה דרגה 7 והמליצה לנסות ללעוס מסטיק בשם פרדנט שאולי יקל על המצב את המסטיק אן להשיג בארץ ומסטיק רגיל נדבק לגשר ואן הוא יכול ללעוס בקיצור סיוט גדול מה עושים?אשמח לקבל ממך יעוץ או הפניה תודה וסליחה על המכתב הארוך

04/01/2004 | 20:19 | מאת: ד"ר מיכה פלד

אנא צרי קשר עם ד"ר לין שאול רופא במחלקתי שיודע על בעיתך, מכיוון שאני יכול להיות בחדר ניתוח או בישיבה קשה להשיג אותי ביקשתי ממנו לעזור לך באופן אישי לכן ביום ד או א בבוקר התקשרי לטלפון 04-8542345 והציגי את עצמך כגברת עם השאלה הנ"ל ושנשלחת ממני. בהצלחה.

06/01/2004 | 12:10 | מאת: דנה

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות