עקירה דחוף מאוד, סובלת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

06/05/2005 | 01:05 | מאת: הילה

שלום, עברתי עקיקה ללא תפרים בשן תוחנת שנפל לי הכתר בה , עברתי את העקירה ביום ראשון היום יום חמישי ואני עדיין סובלת מאוד, אני לוקחת אנטיביוטיקה ומשכחי כאבים ועדיין אין שיפור, בייתי היום אצל הרופא הוא צילם שוב את האזור אך לא מצא כלום , הוא רק ניקה לי את האזור . האם התופעה של כאבים לאחר חמישה ימים מקובלת ומה עליי לעשות?

08/05/2005 | 19:00 | מאת: ד"ר מיכה פלד

להילה אכן יכולים להיות כאבים מספר ימים לאחר עקירה , לעיתים מדובר ב " מכתשית יבשה" ואז הפיתרון הוא באמת ניקוי ועידוד של דימום. המשיכי להיות במעקב בברכה, ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות