בלוטה על השפה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

26/04/2005 | 03:34 | מאת: עוז

לפני כמה ימים (אולי לאחר נשיקה) נהיה לי פצע בלשון לאחר מכן צמח לי עוד פצע בלשון הדבר לא קרה לי לפני כן מעולם, הפצעים החלימו, אך- התנפחה לי השפה העליונה בצד שמאל של הפה והפצע הוא אך ורק על השפה ואינו פולש על העור בנוסף הצטבר מעט מים בפנים הפצע אודה לך אם תוכלי ליידע אותי במה מדובר, ואם ישנה תרופה לזירוז ההחלמה

26/04/2005 | 10:15 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לעוז שלום! ייתכן מאד ואין קשר בין הפצעים בלשון ובין הנפיחות בשפה. ייתכן ומדובר בהרפס , במידה ואין שיפור והחלמה תוך שבוע שבועיים כדאי לפנות לייעוץ פה ולסת. בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות