שאלה לדוקטור מיכה פלד

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

24/04/2005 | 23:03 | מאת: לילך

שמי לילך אני בת 27 ועומדת לקראת ניתוח שתי הלסתות כאשר את הלסת העליונה דוחסים פנימה ואת הלסת העליונה מוציאים החוצה רציתי שתסביר לי בבקשה מה עושים בניתוח והאם מזיזים את השפתיים כי (הרופא הסביר לי שהשפתיים שלי לא סימטריות) וכמה זמן בערך החלמה דרך אגב כרגע יש לי גשר כהכנה לניתוח אודה מאוד על תשובתך

26/04/2005 | 10:11 | מאת: ד"ר מיכה פלד

ללילך באופן כללי בניתוח שאת עומדת לעבור משנים את עמדת הלסתות למיקום אידיאלי. בעקבות תזוזת הלסת העליונה מעלה ישנו שינוי בעמדת השפה העליונה שנוטה להתקצר מעט כמו כן בד"כ קצה האף מתרומם גם הוא. בברכה ד"ר מיכה פלד

04/05/2005 | 20:30 | מאת: בת 27

היי, יש לי מקרה דומה אני רוצה לעבור ניתוח להזזת לסת עליונה קדימה ולסת תחתונה החוצה השאלה: האם ניתן לבצע ניתוח ללא "הכנה" ע"י גשר בשיניים כמה עולה ניתוח זה ? ( פחות או יותר ) למיטב ידעתי ניתן לבצע ניתוח זה רק באופן פרטי. לתשובתכם אודה.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות