שן כלואה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

16/04/2005 | 21:58 | מאת: יעל

שלום, שמי יעל וברצוני לשאול שאלה: אני בת 15 ויש לי בעיה, יש לי שן כלואה. אמרו לי שצריך להוציא לי אותה בעזרת ניתוח- פתיחת החניכיים והוצאתה. הרופא שיניים שלי אמר שיעשו לי את זה בטישטוש. נורא מפחיד אותי הטישטוש כי אני נורא פוחדת שאני לא אדע מה קורה סביבי ושאני אולי לא ארגיש כאב אבל שאני אפחד כי אני לא אדע מה קורה איתי. האם תוכלו לספר לי מה מרגישים בעת טישטוש?

26/04/2005 | 11:09 | מאת: ד"ר מיכה פלד

ליעל החומר שניתן בד"כ בטשטוש גורם לך להרגיש פחות חרדה כמו כן הוא גורם לשכחה כך שלאחר הניתוח לא תזכרי את החוויה. בנוסף לטשטוש נונית חומר מאלחש מקומי. בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות