פירסינג בלשון

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

15/04/2005 | 17:22 | מאת: עידן בן 17

שלום רב, אני מקווה שאני נמצא בפורום הנכון לשאלה הבאה: אני מעוניין לעשות פירסינג בלשון, מאז היותי ילד קטן, אף על פי כן, אני נמנע מלעשות זאת, מכיוון שאני מוקף בפחדים מסויימים, כמו: תופעות לווי וסכנות המלוות לביצוע הדבר. אני אהיה מעוניין לקבל חוות דעת לגבי הדילמה שלי. עם זאת, אני מעוניין לציין, שרצוני לבצע עגיל בלשון הוא רב, ובכוונתי לעשות כך. משום כך, הייתי מעוניין לקבל ייעוץ לגביי מה אפשר לעשות, כאשר החירור כבר נעשה, וכיצד למנוע סיכונים בריאותיים... ואם אפשר בנוסף דעה לגביי פירסינג בלשון באופן כוללני, בתודה עידן.

26/04/2005 | 11:11 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לעידן למיטב ידיעתי עניתי כבר על שאלה דומה לפני מספר שבועות אנא חפש בפורום בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות