לד"ר מיכה שלום

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

29/11/2003 | 15:12 | מאת: עדן

יש לי כאבים איומים בלשון ובגרון. זה התחיל בצד הלשון, ועכשיו עבר לכל הלשון ולגרון. קשה לי לשתות אפילו מים, שלא לדבר על אוכל ובליעה.. גם לדבר קשה לי. על הלשון ציפוי לבן, כמו פטריה.. אני כואבת ומודאגת. בבקשה דוקטור הגב לפניתי, ורק לא תגובה שעלי לגשת לרופא, כי אעשה זאת בהמשך השבוע.. בברכה ותודה מראש עדן

29/11/2003 | 21:06 | מאת: ד"ר מיכה פלד

שלום עדן יש צורך בנתונים נוספים כדי לאבחן את הבעיה. אני ממליץ לך לפנות למומחה כירורגיה פה ולסת אשר יאבחן ויטפל בך בצורה המקצועית ביותר.

29/11/2003 | 23:06 | מאת: עדן

ד"ר מיכה פלד שלום מדובר ב- סטומטיטיס .. האם יש צורך בנתונים נוספים??? אשמח לשמוע באם יש צורך להיכנס לפניקה? או שזה עובר על ידיי טיפול באנטיביוטיקה ? בברכה עדן

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות