פצע בלשון ופצעים רבים בחלל הפה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

10/04/2005 | 15:44 | מאת: עופר

שלום מזה כחודשיים אני סובל מבעיה שהתחילה בפצע בלשון שיותר מורגש כחתך ולא כפצע (באכילת מאכלים חריפים מנטה חזק וכו') לאחר מכן הופיעו פצעים רבים בלל הפה (החלק הפנימי של הלחיים ) הדבר מפריע לי מאוד . רופא עור רשם לי טיפול בכדורי מציצה - סטרואידים למשך שבועיים אך לא נרשם כל שיפור. אודה לתשובתך

11/04/2005 | 17:07 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לעופר כדאי לגשת למרפאות פה ולסת לצורך בדיקה והערכה של המצב בברכה ד"ר מיכה פלד

12/04/2005 | 13:40 | מאת: עופר

ד"ר פלד- אובחן (Oral Lichen Planus (Erosive לא הצלחתי להבין מה הדבר הזה. אולי תוכל להסביר מעט גם על דרכי טיפול

13/04/2005 | 10:21 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לעופר ליכן פלנוס הינה מחלה שיכולה לערב את העור ורריות הפה, הטיפול הינו סימפטומטי בלבד כלומר לא מרפא את המחלה אלא מטפל בכאב וזה בד"כ ע"י מתן סטרואידים במינון נמוך. חשוב להיות במעקב אצל כיורג פה ולסת על מנת לשלול התפתחות ממאירה של הנגעים. בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות