כנראה דלקת במפרק הלסת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

05/04/2005 | 01:27 | מאת: ליאור

לפני כארבע שנים עברתי טיפול שיניים קשה במהלכו נעקרו מספר שיניים. נותרתי עם מנשך חסר ( 2 שיניים אחרונות חסרות מימין ומשמאל למטה ולמעלה ). לפני כחודשיים התחילה תחושה של דלקת לצד שמאל למעלה. רופא שיניים שלל על ידי צילום דלקת בשן והגדיר את הבעיה כמקומית ( חניכיים ). התחושה היא תחושה של דלקת אבל כאמור אין שיניים במקום וגם אין כאב. יש תחושה של נפיחות והקרנה לכיוון האוזן והעיין. זה ממש מרגיש כמו דלקת אבל לאחר שינה בלילה אני קם עם תחושה טובה. רק לאחר שעה שעתיים הרגשת "הדלקת" חוזרת. אני מבין ממה שקראתי שקנראה יש פגיעה במפרק הלסת. אני לא מבין מדוע זה הגיע עכשיו לאחר ארבע שנים שבהם לא עברתי כלל טיפולי שיניים. מהי המלצתך ? חיפשתי מומחה פה ולסת במרפאת מכבי אך לצערי יש רק שני רופאים בדרום הארץ שמוגדרים ככירורגים של פה ולסת.

11/04/2005 | 16:56 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לליאור כדאי לפנות למומחה פה ולסת בכל זאת גם על מנת לשלול בעיה במפרק וגם על מנת לשלול תהליך כלשהו בעצם בברכה ד"ר מיכה פלד

14/05/2008 | 15:11 | מאת: רמי

שלום זה זמן רב שאני סובל מאזניים סתומות . נשללה האפשרות שמדובר בנוזלים. האם יתכן שזה כתוצאה מדלקת במפרק הלסת? ומה יכול להיות בנוסף? תודה

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות