נקע בשורש כף היד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

10/05/2015 | 12:13 | מאת: שקד

צהריים טובים. אני חושבת שנקעתי את שורש כף היד לפני שבוע (כשהרמתי משהו כבד). היד בלי נפיחות, אודם, חולשה או שינוי בצורה. בלי כאב מקומי במישוש. כאב עז (כמו שבר) בתנועות מסויימות, במיוחד כשמנסה לשאת משקל. ללא שינוי במהלך השבוע. בינתיים משתדלת להמשיך להשתמש ביד (בעדינות). האם יש עוד משהו לעשות? מתי הכאבים צפויים לחלוף? מתי לפנות לבדיקת אורתופד (ברקע אוסטאופורוזיס)? תודה

12/05/2015 | 06:49 | מאת: ד"ר יעקב פעילן

תיאורך יכול להתאים לקרע של רצועה כלשהיא בשורש כף היד. פני לבדיקה ואיבחון לרופא מומחה בכירורגית יד. בברכה, ד"ר יעקב פעילן

12/05/2015 | 06:51 | מאת: שקד

אעשה זאת. יום טוב

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד