נקע בשורש כף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

21/10/2014 | 11:20 | מאת: אלעד

שלום דוקטור לאחר נפילה על. כף היד הלכתי לביקור אצל כירוג כף יד ולאחר בדיקה אצלו שבה הוא לחץ לי על אזורים מסוימים בכף יד ושאל אותי עם כואב ולא כאב לי. הנפילה הייתה לפני שבועיים הוא שלח אותי לעשות צילוםu.sוהצילום יהיה רק בעוד שבוע עכשיו יש לי שאלות אשמח עם תוכל לענות לי. אני מתאמן בחדר כושר השאלה שלי היא עם אני יכול להתאמן עכשיו ולא לדאוג לגביי נזקים כמובן שאפחית עומסים ולא אעשה תנועות שכואבות לי. והשאלה השנייה היא הרופא שהייתי אצלו אמר שזה נקע כמה זמן זה החלמה לנקע שכחתי לציין שיש קליקים שאני מוזיז את כף לכיוון מסוים

22/10/2014 | 05:19 | מאת: ד"ר יעקב פעילן

אם מדובר באירוע של נפילה - טראומה - אינך אמור להמתין שבוע לצילום רנטגן. הצילום חייב להיות מיידי. פנה עם ההפניה מיידית למכון הרנטגן. בינתיים עצתי לך להימנע ממאמצים ליד (כולל חדר כושר) עד אשר תיבדק שוב ותאובחן ע"י כירורג היד על ידו טופלת. לאחר האיבחון - ניתן למליץ על טיפול. בברכה, ד"ר יעקב פעילן

22/10/2014 | 08:09 | מאת: אלעד

אשמח עם תוכל לומר כמה זמן בבמוצע זה החלמה של נקע בשורש כף היד דרגת הנקע היא אינה חמורה תודה מראש

23/10/2014 | 05:15 | מאת: ד"ר יעקב פעילן

נקע משמעותו פריקה. משך ההחלמה משתנה בהתאם למפרק הפרוק. בברכה, ד"ר יעקב פעילן

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד