אחרי ניתוח דה קרוון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

11/08/2014 | 20:10 | מאת: מרינה

שלום רב בשבוע שעבר עברתי ניתוח דה קרווין. אני רציתי לשאול באיזה שלב אפשר להתחיל לתפקד עם היד? זה כואב פחות ופחות כל יום, אני עדיין עם טפרים ויד חבושה. אמרו לי שהורדת טפרים רק לאחר שבועים? אפשר לעשות משהו עם היד? צריך פיזיאוטרפיה אחרי זה? תודה

12/08/2014 | 09:47 | מאת: ד"ר יעקב פעילן

בד"כ ההמלצה להפעלת מפרקי האגודל היא מיד לאחר הניתוח. ברוב המקרים אין בצורך בטיפול פיזיותרפי. בכל מקרה - תמיד רצוי להתיעץ עם הרופא המנתח. בברכה, ד"ר יעקב פעילן

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד