ביקורת אצל רופא

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

12/08/2012 | 12:46 | מאת: avi

שלום דוקטור ב-7/8/2012 אמרתי לך שפרקתי את המרפק אם תסתכל קצת למטה תראה את ההודעה, הייתי בביקורת היום וזה מה שאמרו לי. בוצע CT שבר בטרוכלאה אחורית עם חתיכה קטנה, תלישה של LCL. קלינית מרפק לא יציב לוולגיוס-וורוס סטרס. זקוק להמשך קיבוע עם מייצב מרפק: mayo universal blbow brace. כרגע קיבוע עם סד גבס עד להחלפת קיבוע למייצב מרפק. פיזוטרפיה הידרוטרפיה להפעלת מרפק עם מייצב מרפק-כיפוף-ישור של המרפק ביקורת ב9.9.12 אשמח לקבל את חוות דעתך על הנושא, תודה מראש אבי.

13/08/2012 | 10:40 | מאת: ד"ר יעקב פעילן

למיטב הבנתי - הומלץ על טיפול שמרני, המקובל במקרים כגון אילו. הישמע להוראות ההפעלה במייצב. בברכה, ד"ר יעקב פעילן

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד