רעידות בידים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

08/01/2004 | 19:24 | מאת: גליה ולפסון

יש לי רעידות בידים מדי פעם מזה תקופה ארוכה. עברתי בדיקות וצילומים שונים. הרופאה שלי כתבה : ההיפומומיה הקלה, הרעד האסימטרי וחוסר טילטול יד ימין בהליכה מכוונים למחלהאקסטראפירמידלית היפוקינטית, החמרה של הרעד בפעולה, וחוסר רעד במנוחה לא מתאימים לתסמונת. שאלתי לאיזו מחלה הכוונה? האם יש חשש לפרקינסון? אודה על תגובתכם בנדון. גליה

09/01/2004 | 08:15 | מאת: ד"ר יעקב פעילן

תלונותיך וממצאי הבדיקה שציינת מתאימים לבעיה נוירולוגית ואינם בתחום התמחותי. עצתי לך להיבדק ע"י נוירולוג. בברכה, ד"ר יעקב פעילן

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד