בדיקת ארטוסקופיה בכף יד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

30/09/2010 | 10:07 | מאת: רינה

שלום בעקבות מספר שנים של כאבים בשורש כף היד (עצב אולנרי) ולאחר בדיקת MRI שלא נתנה מע נה הומלץ לי לבצע אורטוסקופיה בכף ידי. אשמח לקבל פרטים על הבדיקה לדעת אם מי שעבר אותה יש לו יוכל לספר עליה והאם יש לו ניסיון טוב עם בדיקה זו. בתודה מראש על כל אינפורמציה

08/10/2010 | 07:49 | מאת: ד"ר יעקב פעילן

ארתרוסקופיה של שורש כף היד מבתצעת בהרדמה כללית/איזורית ומטרתה לבדוק את המפרקים, עצמות והרצועות בשורש כף היד. לעתים ניתן לטפל בבעיה באמצעות ארתרוסופ. בברכה, ד"ר יעקב פעילן

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד