זרמים ביד שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

07/09/2008 | 00:40 | מאת: תמיר

שלום רב, מזה כחודש וחצי יש לי זרמים בכף יד שמאל,לפני שבבוע וחצי זה הלך והתעצם ואני מרגיש לחץ בכתף שמאל שכאילו שולח זרם שעובר בכל היד ובעיקר בכף היד. שלשום עשיתי emg ושם נאמר לי שיש לי לחץ קל על העצב.מזה כשבוע יש לי כמו איבוד תחושה ב3 אצבעות ביד שמאל,אשמח לדעת האם כל התופעות הנ"ל הינם תוצאה של הלחץ על העצב?ומהו הטיפול המומלץ במצב זה? תודה מראש

08/09/2008 | 07:26 | מאת: ד"ר יעקב פעילן

תלונותיך אכן מתאימות ללחץ עצבי כלשהוא, כנראה בע"ש הצוארי או במקלעת הברכיאלית. פנה לבדיקה ואיבחון לרופא מוממחה בכירורגית יד. בברכה, ד"ר יעקב פעילן

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד