התעלה הקרפלית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

16/05/2004 | 10:22 | מאת: שירי

בבדיקות EMG שעברתי ובבדיקות אצל שני כירורגים של כף היד, אובחנה אצלי תסמונת התעלה הקרפלית, שאלתי האם יתכן בכל זאת שהבעיה נובעת מעמוד השדרה, או ממקור אחר, שאלתי עקב הניתוח שאני אמורה לעבור. בברכה שירי

16/05/2004 | 14:48 | מאת: ד"ר יעקב פעילן

תסמונת התעלה הקרפלית, הנמצאת בשורש כף היד, הינה לחץ על העצב המדיאני ובעלת איפיונים מסוימים. ללחץ שורשי צוארי קיימים סימפטומים שונים. אני מניח כי מעורבות ע"ש הצוארי נשללה ע"י הרופאים על ידם נבדקת. אם נקבע ע"י 2 מומחים לכירורגית יד כי מדובר בתסמונת התעלה הקרפלית, נראה שאין קשר לע"ש הצוארי. בהצלחה בניתוח. בברכה, ד"ר יעקב פעילן

16/05/2004 | 18:10 | מאת: שירי

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד