שחיקת סחוס בשורש הבוהן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

26/04/2004 | 17:50 | מאת: עופר

שלום לך ד"ר אני כבן ארבעים ומזה זמן נתגלתה אצלי בבדיקת מיפוי עצמות, שחיקה בסחוס לאחר טיפול ריפוי בעיסוק החלטתי לקחת זריקת קורטיזון , חלף שבוע ועדיין אנ י סובל מכאבים האם ייתכן שהזריקה שניתנה לי הוזרקה במקון לא נכון ולכן הכאבים ממשיכים ומה על לעשות כדי להפסיק את הסבל? בברכה ,עופר רוקי

28/04/2004 | 14:02 | מאת: ד"ר יעקב פעילן

מיפוי עצמות אינו מוכיח שחיקת סחוס, אלא מחשיד בלבד. אנא בצע צילום רנטגן מכוון למפרק ופנה לייעוץ למומחה לכירורגית יד. כעיקרון, במקרים של שחיקת סחוס, הזרקה מפרקית אינו פותרת את הבעיה, אלא מקלה לתקופה מסוימת את הכאבים. תהליך השחיקה נמשך. בברכה, ד"ר יעקב פעילן

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד