שבר בכף יד ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

10/04/2004 | 16:31 | מאת: דונקי

רצוני לעת מה יש לעשות כאשר אובחנו בצילום רנטגן שברים בעצמות יד ימין אשר מחברות את כף היד ליד ובבי"ח איכלוב למרות כל המאמצים ועבודת צוות הרופאים באדיבות הראויה לשבח לא הצליחו להחזיר את העצמות למקומם הטבעי יש לציין שהשתמשו גם בשיטת מתיחת היד כמה שרק אפשר.למרות כל זה גיבסו את היד.אבקש מידע מה אפשר לעשות מכאן והלאה.בתודה מראש.

10/04/2004 | 17:29 | מאת:

מדבריך, למיטב הבנתי, נעשה שחזור סגור וקיבוע בגבס בחדר המיון. אם עמדת השבר/ים אינה משביעת רצון - מקובל לבצע שחזור סגור/פתוח, עם/בלי קיבוע פנימי, בהרדמה כללית/אזורית בחד ניתוח, תחת שיקוף רנטגני. בברכה, ד"ר יעקב פעילן

10/04/2004 | 21:56 | מאת: דונקי

הרבה תודה על תשובת הד"ר.וחג שמח לכל צוות הרופאים.