כאבי תופת בכתף ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

02/04/2004 | 00:09 | מאת: כפיר ג'יבלי

מחבר: כפיר ג'יבלי תאריך: 29-03-2004 17:50 שלום! אני בן 23 ואני אחרי ERBS PALSY מהלידה כיום יש לי נכות חלקית ביד ימין ואני מוגבל בה. שהייתי בכיתה ו' עשיתי ניתוח ביד ימין הארכת גידים ובזמן הצבא אחרי כאבים עזים עשיתי אתרוסקופיה בכתף ימין כי נקרע לי גיד כיום אני כבר עובד שנה וקצת במסעדה סינית ותמיד היו לי כאבים בכתף ימין וגם בשנייה ובגב אבל עכשיו כבר 3 ימים אני מרגיש כאבים חזקים מאוד כמו דקירות בכתף ואני לא יכול לישון אני חייב לעבוד כי ביטוח לאומי לא מביא לי כלום ואני מממן את הלימודים שלי במכללה השאלות שלי הם:1)מה לעשות לגביי הכאבים? כי בעבר כל מה שעשיתי לא עזר ועכשיו זה ממש ממש כואב. 2)מה אתה חושב שיכול להיות הסיבה לכאבים?

02/04/2004 | 06:59 | מאת:

קשה להביע דיעה ללא בדיקה קלינית. קיימות מספר אפשרויות. לכן, עצתי לך לפנות לבדיקה לרופא המומחה בבעיות כתף. בברכה, ד"ר יעקב פעילן