טניס אלבו

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

17/03/2004 | 13:23 | מאת: רוני

הבעיה החלה לפני כשלוש שנים. קיבלתי באותן השנים 6 זריקות במרפק. כיום מועמדת לניתוח בחודש אפיריל. נכון להיום המקום מאד נפוח וכואב.אין טיפול למניעת הכאבים. לפי בדיקת EMG יש בעיה עצבית. מה ניתן לעשות להקלה עד לניתוח ומה קורה אחרי הניתוח בתודה רוני. (אני בת 45 ונמצאת בגיל המעבר.)

28/03/2004 | 12:31 | מאת: ד"ר יעקב פעילן

אכן בחלק גדול מהמקרים של מרפק טניס קיימת מעורבות של העצב המוטורי הרדיאלי. עד לניתוח ניתן להשתמש בסד המגביל את תנועת המרפק ובכך להפחית את הכאבים. לאחר הניתוח - אנא תשאלי את הרופא המנתח. בברכה, ד"ר יעקב פעילן

31/05/2004 | 11:51 | מאת: הרצל

שלום רב, הנני מיועד לניתוח בשל בעית טניס אלבו בשנה האחרונה. מבקש לדעת : 1. סוג ההרדמה - מקומית או כללית 2. מה אורך האישפוז ? 3. מהם סיכויי ההצלחה ? 4. אילו סיכונים קיימים בניתוח? 5. האם בעתיד התופעה יכולה לחזור על עצמה ? 6. נאמר לי שהמתנתח כנראה יהיה מתמחה מהמחלקה - בהשגחת הרופא - האם אני לוקח סיכונים מיותרים וכדאי ללכת על ניתוח באופן פרטי וזאת על מנת להבטיח ניתוח על ידי רופא מומחה - מה דעתך ? 7. האם ניתן ע"י ביטוח כללית מושלם לבצע את הניתוח באופן פרטי ? 8. היכן ניתן לקבל חוות דעת נוספת בנושא . בתודה מראש הרצל

07/04/2004 | 15:39 | מאת: רינה

לרוני שלום. אני עברתי ניתוח זה לפני שבוע בבי"ח נהריה, סבלתי יותר משנה מכאבים חזקים שהתפשטו לאורך כל הזרוע. ניסיתי גם זריקות, פיזיוטרפיה, ומגן אורטופדי למרפק ןכלום לא עזר, עד שהחלטתי על ניתוח. אני עדיין חבושה אבל הכאבים החזקים נעלמו. מנסיוני, משחת וולטרן ומשככי כאבים מקלים במקצת, גם חימום המרפק מקל קצת. בהצלחה עם הניתוח

07/04/2004 | 15:56 | מאת: רוני

רינה שלום חן חן על המידע. בעוד כשבועיים אעבור גם כן ניתוח. כל המישחות והכדורים אינם עוזרים. לצערי הבעיה החלה גם ביד השניה. אשמח אם תספרי לי על הניתוח בכדי להרגיע אותי מעט.

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד