יד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

11/03/2004 | 08:19 | מאת: קרן

שלום מזה כחודשיים יש לי כאבים ביד ימין, בעיקר במטקרפוס 3,4,5 ובשורש כף היד. בהתחלה חשבתי שאימצתי את היד בכתיבה (אני סטודנטית) ושזה יעבור, אבל זה מחמיר. במשך כל החודשיים אני לוקחת משככי כאבים כי אין משהו אחר שעוזר. צילום כף יד תקין בדיקות דם חזרו תקינות (שקיעה, כימיה, סרולוגיה) אטופן ( אטופן 600 פעמיים ביום במשך שבוע) לא השפיע ויטמין B12 לא עזר (סתם רצו לנסות) וולטרן ובנגאי לא משפיעים בדיקת EMG תקינה (בחשד ל- carpal tunnel syndrom) במיפוי עצמות התגלו ריכוזים ביד, באיזור שציינתי (ובגב תחתון, אני לא יודעת אם זה קשור, לא כואב לי שם) שלחו אותי לראומטולוג, אבל הבנתי שאין הרבה סיכוי שהם יעזרו לי. לאן לפנות ? מה זה יכול להיות ? תודה.

11/03/2004 | 14:16 | מאת: ד"ר יעקב פעילן

לפי הנתונים המופיעים בשאלתך האחבנה אינה ברורה לי. עצתי לך להיבדק ע"י מומחה לכירורגית יד. בברכה, ד"ר יעקב פעילן

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד