כאב במקום שהיה בו סדק לאחר מכה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

07/12/2020 | 16:58 | מאת: שרה

היי, לפני כשנתיים סדקתי עצם קטנה בכך היד (קצת שמאלה מחיבור האגודל לכף), סדקתי את אותו מקום גם כשהייתי ילדה (קורה כשבולמים נפילה באמצעות כף היד). שיחקתי כדורעף לאחרונה והופיעו לי כאבים בדומה לאילו שחשתי כאשר העצם הייתה סדוקה, אך בעוצמה חלשה הרבה יותר. כבר כמה ימים שאני חשה בכאב זה, האם יש סיבה לחשוש\ לפנות לרופא?

שרה שלום, מאחר והגורם לכאב אינו ברור, לא חושב שיש סיבה לחשוש עד השלמת הבירור, אך בהחלט יש לגשת להיבדק אצל מומחה לכירורגיה של היד ולבצע הערכה מסודרת על מנת להגיע להאבחנה ולהתאים טיפול. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד