המשך לשאלה הקודמת?ct ומיפוי עצמות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

02/12/2020 | 07:48 | מאת: דודו

על מה יכולים להעיד ממצאי ct למיפוי? האם יש כיוון? אני מאודדדדד סובלת לפי דעת ריאמטולוג שזה לא מחלה ריאמטולוגית!!

הטיפול הרפואי הינו בחולה, בן-אדם ולא בבדיקות הדמיה. לא תיארת כלום לגבי גילך, כמה זמן כאבים, היכן, מתי ? האם היתה חבלה, האם כאבים קשורים לפעילות מסויימת ועוד.... לאחר מכן יש להשלים בדיקה- אלו ממצאים יש ? היכן ממוקמת הרגישות? מהם טווחי התנועה ? האם יש נפיחות ?.... ממליץ לפנות למומחה לכירורגיה של היד להערכה מסודרת. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד