כאב ביד לאחר בדיקת דם

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

27/11/2020 | 18:02 | מאת: מאי

שלום רב, לפני ארבעה ימים עשיתי בדיקת דם. היה קושי לאתר וריד ולכן נדקרתי מספר פעמים בשתי הידיים. נתבקשתי לשתות מים ולחזור לבצע את הבדיקה לאחר 10 דקות. בפעם השנייה גם כן היה קושי ונדקרתי פעמיים, אך לבסוף זה הצליח. מאז ועד היום אני סובלת מכאבים בחלק העליון של היד ממנה נלקח הדם, מעין תחושה של שריר תפוס, וכן אני סובלת מכאבים באזור בו נדקרתי כאשר אני מיישרת את היד. יש באזור הדקירה שטף דם יחסית קטן, לא חריג במיוחד. מה יכול לגרום לכך? האם יש מקום להתייעץ עם רופא או להמתין שהכאב יחלוף מעצמו?

מאי שלום, בשלב זה המתנה, עיסויים שלך המקום וקומפרסים חמים. אם אין הטבה במשך שבועיים-שלושה, יש לגשת להיבדק. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד