לאחר ניתוח שחרור תעלה קרפלית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

10/10/2020 | 20:41 | מאת: שנאן

שלום ד"ר אני עברתי ניתוח לדחרור תעלה קרפלית לפני 3 שבועות .וזה הלך בסדר גמור עד לפני כמה ימים הכף כובת הרבה ויש נפיחות , כמוכן זה מלווה בחום ..האורטופיד נתן לי בריקסין ל10 י ים כל יום כדור .. מתי אני אמורה להוריד את החבישה .ומתי אני יכולה לחזור לשגרה. ואת הפיזיוטרפיה להתחיל עכדיו או לחקות עוד..מכיוון שאני ימנית כמוכן סובלת ממרפק טניס ביד ימין ועכשיו הכל עושה ביד ימין כך שהתחלתי להרגיש הרבה כאבים ביד ימין למרות שקיבלתי זריקת אסטרואידים ביד ימין.ב18 לחודש יש לי ביקור ראשון אצל המנתח לאחר ניתוח. תודה רבה

שנאן שלום, מנתחים שונים נוהגים בפרוטוקול שיקום שונה במעט זה מזה לאחר הניתוח ולכן הייתי מחכה לפגישה עם המנתח בעוד שבוע על מנת שיבדוק את הפצע הניתוחי וייתן המלצות להמשך. באופן עקרוני, 3 שבועות לאחר הניתוח אין יותר צורך בחבישה ועדיין סביר שיהיו כאבים ונפיחות באיזור. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד