חתך בזרת מסכין יפנית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

24/09/2020 | 22:10 | מאת: מור

שלום, לפני 4 ימים נתכתי מסכין יפנית בזרת ימין, לאחר כרבע שעה הגענו למוקד שם חיטאו את האיזור, ביצעו הדבקה ובדיקה לתחושה באזור הפציעה והיכולת של היד לזוז הבדיקות יצאו תקינות ולאחר חבישה התקבקתי להגיע להסרה של התחבושות וביקורת לאחר 3 ימים. כיום אני ללא התחבושות והפצע נראה טוב (לא מוגלתי) אך לא סגור לגמרי (מצורפת תמונה) האם זה תקין? בנוסף, יש לי מידי פעם כאב חלש ונסבל בפרק היד (צד ימין שלו) וחולשה באיזור האם זה תקין גם? תודה מראש

מור שלום, החתך נראה בסדר גמור בתמונה ששלחת. יקח כשבועיים עד שהעור יצטלק. לגבי הכאבים בשורש כף היד, אינני רואה קשר בין הדברים. לאחר ריפוי בפצע בזרת, אם עדיין יש כאבים, ממליץ לפנות למומחה לכירורגיה של היד. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד