דלקת במרפק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

29/08/2020 | 19:53 | מאת: ....

שלום, לאחר תקופה לא קצרה (כחודשיים) של (כנראה) דלקת במרפק (התסמינים הם נוקשות של המפרק, טווח תנועה מאוד קטן של המרפק ונפיחות), מרגיש שיפור. יש לציין כי התסמינים ותחושת הנוקשות במרפק באו והלכו (כלומר לא היו ברצף של חודשיים). במשך התקופה הזו השתדלתי להפסיק עם אימוני הכוח שהייתי עושה (לא בחדר הכושר). לאחרונה גם התחלתי לשחות. ההתלבטות שלי היא: האם כדאי לי להמשיך לשחות, או שמא כדאי לי להימנע מפעילות ולהמשיך את מומנטום ההחלמה של המרפק. תודה.

שלום, שאלה לא פשוטה. לא ברור מה גרם לאותה דלקת והאם בוצע בירור כגון צילום, US ... אם מדובר באפיזודה ראשונה בחיים וחל שיפור, הייתי חוזר בהדרגה לפעילות תוך הקפדה על חימום לפני הפעילות הגופנית ומתיחות לאחריה. כל עוד אין חזרה של התסמינים הייתי ממשיך. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד