אגודל רדום.. עזרה בבקשה!

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

26/08/2020 | 16:03 | מאת: מיכל

שלום, יש לי שאלה.. גזרתי הרבה דפים היום והחזקתי מספריים למשך זמן רב. הצד השמאלי החיצוני של האגודל פשוט נרדם... כאילו אם מסתכלים על גב האגודל, אז החלק השמאלי שלו.. וזה ככה מהבוקר ( עברו כבר כמעט 9 שעות וזה לא מתעורר...) מה לעשות?? למה זה קרה?? זה מלחיץץ...

26/08/2020 | 20:54 | מאת: מיכל

זה עדיין רדום!!! :((

מיכל שלום, נראה כי מדובר בלחץ עצבי שנותר כתוצאה מעבודה מאומצת, מה שהוביל לרדימות של עצב תחושתי לאגודל. בשלב זה לא צריך לעשות שום דבר מעבר למעקב. לרוב העצב מתאושש מעצמו, אך זה עלול לקחת מספר ימים. אם אין התאוששות, יש תחילה להיבדק אצל מומחה לכירורגיה של היד (חשוב!) ובהתאם לממצאים יש להחליט האם דרושה בדיקת EMG. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד