, לאחר חודש אחרי מתוח Triger finger. המצב נשאר ללא שינוי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

22/08/2020 | 21:01 | מאת: Aliza7

שלום, לאחר חודש אחרי ניתוח Triger finger המצה נשאר ללא שינוי, מה יכולה להיות סיבה ומה ניתן לעשות, תודה

עליזה שלום, ניתוח לשחרור אצבע הדק הינו ניתוח בעל אחוזי הצלחה גבוהים מאוד. אם למרות הניתוח התסמינים לא חלפו, יכולות להיות מספר אפשרויות: 1. לרוב מטופלים מגיעים לניתוח אחרי שסובלים מהתופעה זמן רב ולאחר נסיונות לטיפולים לא ניתוחים. בינתיים נוצרת דלקת של הגיד ולכן תהליך ההחלמה הינו איטי יותר. זו האפשרות הסבירה ביותר ולכן יש לפנות לריפוי בעיסוק לאחר הניתוח על מנת לשפר את התוצאה. 2. הגיד לא שוחרר במלואו 3. לא מדובר באצבע הדק. שתי האפשריות האחרונות פחות סבירות מאחר ומדובר באבחנה קלה ובניתוח שכיח ולא מורכב. בכל מקרה ממליץ לפנות לרופא המנתח. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד