כאבים בכף היד והזרת לאחר ניתוח לב פתוח

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

17/08/2020 | 16:57 | מאת: שלמה

שלום רב עברתי לפני כחודשיים ניתוח לב פתוח שנמשך כ8 שעות . מאז בכף יד שמאל הזרת והחלק התחתון בתחושה שהכל רדום במשך כל הזמן נאמר לי שזה יעבור אבל זה יכול לקחת הרבה זמן כעבור כחודש זה הפך להיות מלווה בכאב כמו משיכה שמתגבר במשך היום ונחלש בבוקר אחרי שנת הלילה. זה נמשך כבר כ3 שבועות ללא שיפור כלשהו יש לי בדיקת emg עוד שבועיים האם יש טעם לראות רופא אורתופד לפני הבדיקה או שעדיף להגיע אליו לאחר קבלת התוצאות? תודה

שלמה שלום, אתה מתאר תופעה שמתאימה ללחץ על העצב האולנרי שעובר לאורך הגפה ונגיע עד הזרת. אני מאמין שהרופא שיבדוק אותך ישלח אותך ל-EMG לאישוש האבחנה ולכן כדאי לגשת כבר לאחר הבדיקה. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד