פירוש לתוצאה של צילום כף יד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

23/06/2020 | 15:17 | מאת: ש.י.

צילום כף יד:"בצילום- פרגמנט עצם קידמי לראשי המסרקים"- איזה סוג שבר זה? בתודה מראש.

שלום, אינני יכול להתייחס לשאלה הזו. מה הכוונה ב"סוג שבר" ? גדול/קטן ? קל/קשה ? אלו מושגים לא מקצועיים. שנית, הפענוח אינו נותן שום מידע על הקונפיגורציה של השבר, ובלי בדיקת המטופל ועיון בצילום עצמו, אין חע אפשרות לתת תשובה רצינית. בברכה, ד"ר יהודה

24/06/2020 | 10:43 | מאת: ש.י.

השאלה אם הפרגמנט מראה על שבר.{כף היד "ניסתה "לבלום נפילה קשה שהסתיימה בשבר בעצם ההומרוס}

פרגמנט הינו כתוצאה משבר

24/06/2020 | 15:11 | מאת: ש.י.

רוב תודות.

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד